Deltagare i SCAs ingenjörspodd.

SCAs Ingenjörspodd

I "SCAs ingenjörspodd" lyfter vi fram skogsindustrins möjligheter för en intressant och spännande framtid. Exjobb, produktutveckling, internship och digitalisering är några exempel på ämnen som varit i fokus.

Det är några av våra yngre medarbetare som är poddvärdar och i varje avsnitt träffar de en eller två gäster från SCAs verksamheter, även externa gäster kommer på besök. Under hösten har den femte säsongen startat, och fram till sommaren 2024 publicerar vi nya avsnitt. SCAs ingenjörspodd riktar sig främst till studenter och blivande medarbetare som funderar över sina framtida yrkeskarriärer. Podden ska även vara intressant för den som vill veta vad som händer inom skogsindustrin och för våra medarbetare.

– Vi vill visa vilka möjligheter som skogsindustrin erbjuder nyutexaminerade. Kort sagt vill vi lyfta fram hur häftigt det är att jobba inom skogsindustrin. Det säger Therese Nylander, som är poddvärd under säsong fem tillsammans med Sara Holappa Jonsson, Alma Henriksson, Robin Ferm och Oscar Walheim.

Lyssna här på sidan eller via poddplattformar som exempelvis: Apple/PodcasterSpotifyPodbean, eller YouTube. Vill du kontakta oss om idéer på teman inför kommande avsnitt, är adressen: podcast@sca.com 

Se affisch som presenterar den femte säsongen av SCAs ingenjörspodd.