Välkommen på en skogskväll i Stockholm 24 april

Under kvällen får du bland annat inspiration och tips kring ditt skogsägande och du får även ta del av en omvärldsspaning från Jonas Mårtensson, affärsområdeschef på SCA Skog. Kom och mingla med andra skogsägare och oss från SCA.

Vad händer i omvärlden som påverkar mitt skogsägande? Hur kan jag påverka värdet och tillväxten i min skog? Vad menas med ett klimatanpassat skogsbruk? Frågorna hos dig som skogsägare kan vara många, men vi vill att det ska det ska kännas enkelt, tryggt och roligt att äga skog.

Därför bjuder vi in dig till en träff i Stockholm där du ges möjlighet att lära dig mer och utveckla ditt skogsägande. Efter programpunkterna bjuder vi på mingel med enklare förtäring där du kan träffa andra skogsägare, samt oss från SCA Skog, NorrPlant och SCA Wood.

Du har även möjlighet att boka in kostnadsfri rådgivning med din virkesköpare på plats. 

Datum och plats

Anmälan till rådgivningsmöte 24-26 april

Fyll i fälten nedan och ange önskad dag för ditt möte. Vi kontaktar dig inom kort för att boka in en passande tid.

* indikerar obligatoriska uppgifter

Välj ett eller flera alternativ på önskat datum för ditt rådgivningsmöte. *
1
Fältet är obligatoriskt.
Fältet är obligatoriskt.
Fyll i en giltig e-postadress.
Fältet är obligatoriskt.
Nyhetsbrev
Samtycke *

Program

Goda framtidsutsikter för dig som skogsägare
Jonas Mårtensson, affärsområdeschef, SCA Skog
– Efterfrågan på hållbara produkter som bidrar i omställningen till ett fossilfritt samhälle ökar. Trä och andra fiberbaserade produkter kan exempelvis ersätta stål, betong och plast. Som skogsägare är du en viktig pusselbit för att bidra till omställningen.

Åtgärder som höjer värdet på din skog
Elin Janum, områdeschef, SCA Skog & Anders Johnsson, virkesköpare, SCA Skog
– Att äga skog ska vara enkelt och tryggt, men det kan vara utmanande att veta vilka åtgärder som bör prioriteras. Här går vi igenom åtgärderna som höjer värdet på din skog och delar med oss av våra bästa tips för att underlätta ditt skogsägande.

Nyttan med ett klimatanpassat skogsbruk
Ola Kårén, skoglig specialist och chef verksamhetsutveckling inom skog & skötsel, SCA Skog
– Genom ett aktivt skogsbruk, där vi tar hänsyn till naturvärden och förebygger skador, kan vi också skapa ett klimatanpassat skogsbruk. Även EU har en betydande påverkan på hur vi kan bruka våra skogar i Sverige idag och i framtiden – vi redogör för vad som är aktuellt i debatten.

Din skog blir högkvalitativa träprodukter över hela världen
Johan Olofsson, chef teknik och verksamhetsutveckling, SCA Wood
– Med ledande teknik och gedigen erfarenhet maximerar SCA Wood värdet ur varje stock. Våra sågverk och vidareförädlingsenheter har hög automatiseringsgrad och röntgenteknik för att på ett effektivt sätt omvandla din skog till hållbara produkter.

Inspirationskväll för kvinnor

Inspirationskväll 25 april